News

Haal de kracht van zonne-energie naar uw balkon met het alles-in-één Balkonanlagen-Kit

Apr 28, 2023

Haal de kracht van zonne-energie naar uw balkon met het alles-in-één Balkonanlagen-Kit

Eenvoudige en elegante oplossing voor zonne-energie op uw balkon

Hoe geweldig zou het zijn als u uw eigen hernieuwbare energiebron rechtstreeks vanuit uw balkon kunt hebben? Met het alles-in-één Balkonanlagen-Kit is dit nu mogelijk! Deze complete set-up wordt geleverd met vier 200W Solarmodules, een 800W Wechselrichter, Installatiemateriaal en AC-kabels, die u in een handomdraai in gebruik kunt nemen.

De kracht van zonne-energie met het Balkonanlagen-Kit

Dit innovatieve Balkonsysteem maakt gebruik van zonnepanelen met een capaciteit van maximaal 4x200Wp en levert tot 200WP piek wisselstroom per paneel. Dit betekent dat uw zonne-energieoplossing de hele dag door constant vermogen levert. Bovendien gaat het Solarmodul ongeveer 10 jaar mee en wordt de lineaire prestatiegarantie van 25 jaar met een snelheid van 0.6% per jaar verminderd.

Plug & Play-installatie voor moeiteloos gebruik

Het balkon Kraftwerk met zonne-energie is ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie. Dankzij de Plug & Play-technologie kunt u deze in slechts enkele minuten operationeel hebben. De set is geschikt voor zowel huurders als appartementseigenaren, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom kiezen voor het Balkonanlagen-Kit?

Naast het gemak van het snel kunnen installeren van uw eigen zonne-energieoplossing, zijn er nog een paar belangrijke redenen waarom het Balkonanlagen-Kit een goede keuze is:

  • Leistungsstark: Het systeem levert tot 4x200Wp aan vermogen met een single solarplate van maximaal 200WP
  • Garantietermijn: 3 jaar garantie op het Solarmodul en een gebruiksduur van ongeveer 10 jaar
  • Plug & Play-installatie: Eenvoudig te installeren in slechts enkele minuten
  • Voor huurders en appartementseigenaren: De set is zowel geschikt voor huurders als appartementseigenaren, zonder ingrijpende aanpassingen aan het gebouw

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, kosteneffectieve manier om uw woonruimte te verduurzamen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen, dan is het Balkonanlagen-Kit de perfecte oplossing. Deze zonne-energieset is ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden geïnstalleerd en maakt het eenvoudig om te beginnen met het profiteren van de kracht van zonne-energie. Waar wacht u nog op? Stap nu over op zonne-energie en geniet van de vele voordelen.

Hinterlasse einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.